• Alexander Studio

Nieuws

 • Slank de zomer in?

  Studio Alexander biedt een totaalconcept!

  Lees meer
 • Studio Alexander voor al uw Beauty & Health wensen

  Studio Alexander biedt een totaalconcept op het gebied van Afvallen, Zonnen, Fitness en Beauty & Health.

  Lees meer
Meer nieuws

Slank de zomer in?

Combinatiekorting Slim Belly & Cambridge
Slim Belly en Cambridge vormen een goede combinatie. Met het Cambridge Dieet val je af in gewicht, terwijl trainen met Slim Belly ervoor zorgt dat je huid strakker wordt en dat je plaatselijk centimeters verliest. Om jou te laten profiteren van het voordeel Slim Belly en Cambridge te combineren, hebben wij een mooie aanbieding. Wanneer je in juni 2017 start met het Cambridge dieet, kan je als lid van Studio Alexander een Slim Belly kuur volgen voor € € 24,95 in plaats van € 49,95. Niet leden betalen geen € 89,95, maar € 49,95. De Slim Belly kuur duurt 4 weken, waarbij je 3x per week traint. Vraag bij de Receptie om meer informatie of bel 010-4557074.

Zonnen voor € 5,00 op 2e Pinksterdag
Zonnen op één van onze geavanceerde Ergoline zonnebanken is al voordelig, maar zo nu en dan geven we nog wat extra voordeel aan onze klanten. Wanneer je op 2e Pinksterdag, maandag 5 juni 2017 tussen 12.00 uur en 17.00 uur bij ons komt zonnen, betaal je geen € 10,00 maar € 5,00 (maximaal 20 minuten). Om er zeker van te zijn dat de zonnebank van jouw voorkeur vrij is, adviseren wij jou te reserveren bij de Receptie: 010-4557074.

Power Plate vermindert cellulites
De PowerPlate is een uitstekende methode om een korte, krachtige en effectieve training te doen zonder gevaar voor blessures en met een positieve invloed op het algemeen welzijn. De PowerPlate pro7 heeft meer dan 250 trainingsschema's met meer dan 1000 individuele oefeningen en meer dan een miljoen verschillende combinaties. Je wordt van begin tot eind in 15 minuten stap voor stap ondersteund door de geïntegreerde touch screen computer met video en coaching tips. De voordelen van PowerPlate pro7 zijn onder andere: vermindering van het vetweefsel, vermindering van cellulitis, toename van de botdichtheid, vermindering van blessures, lenigheid.
Wil jij onder persoonlijke begeleiding weten wat de mogelijkheden zijn van de Powerplate? Bel naar 010-4557074 en maak een afspraak. In 20 minuten maakt één van onze teamleden jou wegwijs op de Powerplate.

Zomerslank met Cambridge & gratis Australian Gold Buitenzon
Wil je net als onze Cambridge Metamorfose winnares Ayse die ruim 21 kili is afgevallen, ook slank(er) de zomer in? Dan is nú het moment om te starten. Het Cambridge dieet bestaat niet langer alleen uit soepen, repen of shakes. Met het vernieuwde Stappenplan ontstaat een fase van diëten naar eten, waarbij groente een belangrijke basis gaat vormen voor je nieuwe manier van eten.  Stap voor stap worden productgroepen toegevoegd en worden de hoeveelheden wat groter. Wanneer je in juni 2017 start met het Cambridge dieet, hebben wij een leuke aanbieding voor jou. Bij aanschaf van Cambridge producten voor 2 weken in één keer, ontvang je van ons gratis een flacon Australian Gold Buitenzon met bronzer naar keuze in SPF factor 6, 10, 15 of 30 ter waarde van € 16,95. Zo ga je niet alleen slanker de zomer in, maar ook prachtig gebronsd. Aanmelden kan bij de Receptie: 010-4557074.

Cambridge: slank recept voor Pinksteren
Op 10 april 2017 was het twintig jaar geleden dat Cambridge Weight Plan - ook wel bekend als het Cambridge dieet - de Nederlandse markt veroverde. Elk jaar bereiken ongeveer 100.000 vrouwen en mannen hun ideale gewicht met het Cambridge Weight Plan Stappenplan® en velen weten dit gewicht, met behulp van hun consulent, ook te behouden. Volg je het Cambridge Dieet al? Voor de Pinksterbrunch is Portobello met ei bijvoorbeeld een aanrader!
Voor 1 persoon, vanaf stap 2. Hol 1 of 2 portobello's uit (max 125 gram voor Stap 2) en leg op de bodem 35 gram gerijpte 30+ kaas of 50 gram geitenkaas. Verdeel er naar wens wat kruiden over, zoals peper, basilicum, tijm en/of bieslook. Breek erboven een eitje en laat de portobello op een hete bbq garen. Serveer eventueel met een frisse salade of rauwkost. Fijn Pinksterweekend!

In 't kort
• Cosmetique Totale data
De huidtherapeute van Cosmetique Totale is op de volgende data aanwezig bij Studio Alexander: 6, 7, 17 en 28 juni 2017. Bel 010 - 455 70 74 voor het maken van een afspraak. Je hebt geen verwijsbrief van de huisarts nodig.
• Openingstijden tijdens feestdagen
Op 1e Pinksterdag, zondag 4 juni 2017 zijn wij gesloten.
Op 2e Pinksterdag, maandag 5 juni 2017 zijn wij geopend van 12.00-17.00 uur.
 
 

Nieuws

 • Slank de zomer in?

  Studio Alexander biedt een totaalconcept!

  Lees meer
 • Studio Alexander voor al uw Beauty & Health wensen

  Studio Alexander biedt een totaalconcept op het gebied van Afvallen, Zonnen, Fitness en Beauty & Health.

  Lees meer
Meer nieuws
 • Gratis Proefmaand Fitness

  Gratis Proefmaand Fitness

  Zoek je een plek om lekker te sporten? Dan is Studio Alexander de juiste plek voor jou. Vraag de Gratis Proefmaand Fitness aan

  Vraag aan!
 • Beauty - Health

  Beauty - Health

  Bij Studio Alexander kunt u gebruik maken van diverse gezichtsbehandelingen. Vraag naar de mogelijkheden!

  Neem contact op!
 • Zonnestudio

  Zonnestudio

  Bij Studio Alexander kunt u ook gebruik maken van de rustgevende zonnnestudio's. Neem contact op voor meer info!

  Neem contact op!