• Alexander Studio

Nieuws

  • Het Fitheidsonderzoek van Studio Alexander in Rotterdam

    Zet nu de eerste stap naar een Fitter & Gezonder leven met het Fitheidson...

    Lees meer
  • Pijnvrij Leven? Ontdek de Milon Circkel bij Studio Alexander!

    Pijnvrij Leven? Ontdek de Milon Circkel bij Studio Alexander! Klik nu v...

    Lees meer
  • Slim Belly bij Studio Alexander

    Slim Belly bij Studio Alexander in Rotterdam. De Stap naar een Plattere Buik....

    Lees meer
Meer nieuws

Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Studio Alexander gevestigd aan de Metaalhof 57b, 3067 GM in Rotterdam. KvK-inschrijfnummer: 24101540 met NL001248455B01. Voor vragen of contact kun je mailen met info@studioalexander.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens waarom verzocht via onze website worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig. We onderscheiden 5 typen persoonsgegevens die we op deze website verwerken:
 

  1. Informatieaanvraag: veruit de meeste formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over een specifiek (fitness)programma, de tarieven, aanbiedingen of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

  2. Lidmaatschapadvies: wil je weten welk lidmaatschap of programma het beste bij je past? Dan hebben we iets meer informatie nodig dan naam, e-mail en telefoonnummer. We vragen je om, vrijwillig, antwoord te geven op een aantal vragen met betrekking tot jouw doelstellingen, wensen en verwachtingen bij een lidmaatschap. Jouw contactgegevens in combinatie met deze antwoorden worden uitsluitend gebruikt om jou vervolgens te informeren en adviseren over het best passende lidmaatschap.

  3. Kennismakingsafspraak: zowel een informatieaanvraag als lidmaatschapsadvies kan worden vervolgd met een uitnodiging om online een kennismakingsafspraak te maken. Als je besluit dit te doen (vrijwillig!), dan worden jouw persoonsoonsgegevens gebruikt om het door jouw gekozen afspraakmoment te bevestigen per e-mail/telefoon/sms.

  4. Nieuwsbrief: het kan zijn dat je jezelf aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit gebeurt altijd middels een verplichte dubbele opt-in. Na het aanmelden ontvang je periodiek de nieuwsbrief per e-mail om jou van de dienstverlening en algemene informatie rondom Studio Alexander te voorzien.

    Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.
     

  5. Intake- of inschrijfformulier: Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Studio Alexander maken we gebruik van een fysiek of digitaal intake- of inschrijfformulier waarin we meer persoonsgegevens kunnen vragen dan naam, e-mail en telefoonnummer. Het inschrijfformulier dient ervoor om jou zo optimaal mogelijk te kunnen adviseren en begeleiden. Dit kunnen ook gegevens van medische aard zijn, of bij lidmaatschap jouw bankgegevens voor automatische incasso.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor alle reguliere contactformulieren (doel 1, 2, 3 en 5 zoals bovenstaand beschreven) geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten. Bij een nieuwsbrief aanmelding bewaren we jouw gegevens zolang jij ingeschreven bent, je kunt je ten alle tijden zelf actief afmelden via een link in de nieuwsbrief.  Bij een inschrijfformulier om klant/lid te worden van ons bedrijf, bewaren we jouw persoonsgegevens gedurende het gehele lidmaatschap om uitvoering te kunnen geven aan de overeenkomst. Ook als jouw gegevens tussentijds verwijderd zijn uit de informatie- en/of nieuwsbriefdatabase.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Studio Alexander samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Een belangrijke partner is www.YourFitStart.com, onderdeel van marketingbureau Hidden Profits Marketing. Deze website zorgt ervoor dat wij als bedrijf met jou als consument in contact kunnen komen en verwerkt/heeft dus toegang tot jouw gegevens. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@studioalexander.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Nieuws

  • Het Fitheidsonderzoek van Studio Alexander in Rotterdam

    Zet nu de eerste stap naar een Fitter & Gezonder leven met het Fitheidson...

    Lees meer
  • Pijnvrij Leven? Ontdek de Milon Circkel bij Studio Alexander!

    Pijnvrij Leven? Ontdek de Milon Circkel bij Studio Alexander! Klik nu v...

    Lees meer
  • Slim Belly bij Studio Alexander

    Slim Belly bij Studio Alexander in Rotterdam. De Stap naar een Plattere Buik....

    Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweken Fitness

    Gratis Proefweken Fitness

    Zoek je een plek om lekker te sporten? Dan is Studio Alexander de juiste plek voor jou. Vraag de Gratis Proefweken Fitness aan

    Vraag aan!
  • Beauty - Health

    Beauty - Health

    Bij Studio Alexander kunt u gebruik maken van diverse gezichtsbehandelingen. Vraag naar de mogelijkheden!

    Neem contact op!
  • Zonnestudio

    Zonnestudio

    Bij Studio Alexander kunt u ook gebruik maken van de rustgevende zonnnestudio's. Neem contact op voor meer info!

    Neem contact op!

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.